Bugün karşınızdaki kişiye bir şans daha verin! Koç, boğa, ikizler, akrep, yay ve kovalar... İşte 23 Mart 2024 günlük burç yorumu

Bugün karşınızdaki kişiye bir şans daha verin! Koç, boğa, ikizler, akrep, yay ve kovalar... İşte 23 Mart 2024 günlük burç yorumu

İnsanları "okuma" konusunda esrarengiz bir yeteneğiniz var. Birine bakabilir, onunla kısaca konuşabilir ve onun kim olduğuna dair gerçekten iyi bir fikre sahip olabilirsiniz. Yine de her zaman haklı olmayabilirsiniz. Hassasiyetiniz ve sezgileriniz birini anlamanıza önemli ölçüde yardımcı olsa da, herkes gibi siz de yüzeysel faktörlerden etkilenebilirsiniz.

23 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Son zamanlarda düşüncelerinizin daha olumlu yönde olduğunu fark ettiniz mi? Her zamankinden daha umutlu olduğunuzu hissedebiliyor musunuz? Bunun nedenini merak ediyor olabilirsiniz. Kainat size bir destek verdi, oldukça parlak ve umut verici olan geleceğinize bir tür "bakış". Bu pozitif enerjiyi korumak ve kendi yararınıza kullanmak sizin elinizde. Hayatınız her zamankinden daha iyiye gidiyor ve artık neredeyse sihirli güçleriniz varmış gibi hissediyorsunuz diye, önünüze çıkan fırsatları kullanmazsanız büyük şeyler başaramazsınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün algınız biraz bozuk olabilir. Bu yüzden kendinizi suçlamaya ya da utanmaya meyilli olabilirsiniz. Bu nedenle, ara sıra bir gerçeklik kontrolü yaparak olumsuz düşüncelerinizi filtrelemeniz önerilir. Birinin eleştirel bir şey söylediğini algılarsanız veya birinin sizi önemsemediğini ya da yaptığınız bir şeyi onaylamadığını düşünürseniz, bir adım geri atın ve duruma objektif bir şekilde bakın. Kendinize karşı eleştirel olmak yerine kendinize koçluk yapın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Birisi son zamanlarda ona söylediğiniz bir şeyi yanlış anlamış olabilir. Belki de siz onu cesaretlendirmeye ve bir şeyler öğretmeye çalışırken, yardım etmeye çalıştığınız kişi sizin sert ve eleştirel davrandığınızı düşünmüştür. Geriye dönüp söylediklerinizi ve daha da önemlisi söyleme şeklinizi gözden geçirebilir ve ifade etmeye çalıştığınız şeyi nasıl netleştirebileceğinizi bulabilirsiniz. Ne hissettiğinizi daha iyi bir şekilde ifade ederseniz, yardımınız memnuniyetle karşılanacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İnsanları "okuma" konusunda esrarengiz bir yeteneğiniz var. Birine bakabilir, onunla kısaca konuşabilir ve onun kim olduğuna dair gerçekten iyi bir fikre sahip olabilirsiniz. Yine de her zaman haklı olmayabilirsiniz. Hassasiyetiniz ve sezgileriniz birini anlamanıza önemli ölçüde yardımcı olsa da, herkes gibi siz de yüzeysel faktörlerden etkilenebilirsiniz. Bugün, hayatınıza yeni giren birine bir şans daha vermeniz konusunda cesaretlendiriliyorsunuz. O kişi hakkında bilinmesi gereken her şeyi bildiğinizi düşünebilirsiniz, ancak sizi memnun edecek çok daha derin bir şey söz konusu olabilir. Ona bir şans daha tanıyın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birisi bir işi daha çabuk bitirmeniz için size baskı yapıyor olabilir. Öte yandan siz acele etmemeyi tercih ediyorsunuz. Muhtemelen en iyi sonucun ancak büyük bir özenle elde edileceğinin ve özenin de zaman aldığının farkındasınızdır. Şu anda çok fazla baskı hissediyor olsanız da, sizin için en iyi olanı yapmalısınız. Zorlanmayın. Aceleye gelmeyin. Ve sırf bir başkasını memnun etmek için taleplere boyun eğmeyin. Sonunda haklı olduğunuzu kanıtlayacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakın zamanda bir iş girişiminde bir şeylerin ters gitmesi, suçlunun siz olduğu anlamına gelmez. Kendinizi çok yüksek standartlara tabi tuttuğunuz için genellikle kendinizde hata bulmakta hızlı davranıyorsunuz. Aslında, mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Tüm olanları gözden geçirdiğinizde, bir başkasının işi yüzüne gözüne bulaştırdığını ya da soruna neden olan bir unsurun - kaçınılması mümkün olmayan bir şeyin - olduğunu görebilirsiniz. Peki bunun gerçekten bir önemi var mı? Şu anda hedefiniz işleri tersine çevirmek olmalı.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Şu anda özel bir ilişkiyle mücadele ediyor olabilirsiniz. Bu kişiyle devam edip etmeyeceğinizi ya da onu daha iyi tanıyıp tanıyamayacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Bu sorunun cevabının büyük bir kısmı, o kişinin yanındayken nasıl hissettiğinizle ilgili. Onun yanındayken kendinizi iyi, üzgün, mutlu, güçlü ya da moralli hissediyor musunuz? Bu kişi sizde hangi duyguları açığa çıkarıyor? Bir dahaki sefere bu kişiyle karşılaştığınızda, sizde ne uyandırdığının daha fazla farkında olmaya çalışın. Bu sizin cevabınız olacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Özel hayatınızdaki biriyle duygusal bir destan yaşadınız. Elbette inişler ve çıkışlar oldu, ancak son zamanlarda önemli sayıda zor an da yaşandı. Son günlerde, hatta haftalarda bu biraz fazla inişli çıkışlı oldu ve siz bundan yorulmaya başladınız. Kendinizi bir süreliğine bu kişiden ayırmanın eşiğinde olabilirsiniz ama belki de buna gerek kalmayacaktır. Şu anda hissettiğiniz duyguları ifade etmek sizin için zor olabilir, ancak denerseniz, hoş bir rahatlama yaşayabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birinin yaptığınız bir seçimden veya aldığınız bir karardan memnun olmaması, sizden memnun olmadığı anlamına gelmez. Mükemmeliyetçi eğilimleriniz olduğu ve genellikle kendinize karşı çok katı olduğunuz için bu iki şeyi bir araya getirme eğilimindesiniz. Kendiniz için en iyi olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaya hakkınız var ve bu bazen başkalarının memnun olmayacağı anlamına gelir. Yaptığınız işe güvenin ve her şey ortaya çıktığında başkaları da sizin haklı olduğunuzu görebilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Büyük şeyler genellikle zor koşullardan doğar. Zorlayıcı bir şey olduğunda, yeni insanlarla tanışabilir veya daha sonra size büyük fayda sağlayacak yeni deneyimler edinebilirsiniz. Şimdi böyle zor bir durumdan geçerken bunu hatırlayın. Bu durumdan çıkış yolunu bulmaya ve acil sorunlarınızla başa çıkmaya çalışırken şu anda öyle hissetmiyor olabilirsiniz, ancak bu sizi yeni bir başlangıç ve çok parlak bir gelecek sunacak bir yere götürecektir. Daha sonra bu ikilem için muhtemelen minnettar olacaksınız.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yeni bir projenin eşiğinde bekliyor olabilirsiniz ama hemen katılmak istiyorsunuz. Bu, tanıdığınız birinin dahil olduğu bir girişim olabilir, ancak sizin inanılmaz derecede değerli olabilecek becerileriniz veya yetenekleriniz olabilir. En azından düşüncelerinizi ve fikirlerinizi paylaşmadan öylece sessizce oturmayın. Size ihtiyaç duyulmadığını ya da gönüllülüğünüzün reddedileceğini düşünebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla mükemmel bir katkı sağlayabilirsiniz. Sesinizi duyurun.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir şeyi yapmayı reddetme nedenlerinizi sıralamak için sıklıkla gösterdiğiniz, derinlerde yatan bir korkunuz olabilir. Başkalarına - ve kendinize - bu korku nedeniyle bazı şeyleri yapamayacağınızı söylüyorsunuz ve bunu haklı görüyor olabilirsiniz. Ancak sizi zenginleştirecek ve mutlu edecek şeyleri yapma fırsatlarını veya şanslarını geri çevirmek için bahaneler kullanarak hayatınızı sürdüremezsiniz. Korkunuz uzun zaman önce yaşanmış gerçek bir olaya dayanıyor olabilir, ancak bunun üstesinden gelebilir ve gelecekte daha sıklıkla evet demek için kendinizi özgür bırakabilirsiniz, bırakmalısınız da.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN