Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Hasan Arat taraftarlara müjdeyi verdi. 113 milyon euroluk golcü için temasa geçildi

Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Hasan Arat taraftarlara müjdeyi verdi. 113 milyon euroluk golcü için temasa geçildi

Bu sezon istediği başarıyı ligde yakalayamayan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Başkan Hasan Arat yönetiminde şampiyon olmak isteyen siyah-beyazlılar forvet hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Gelen son dakika transfer haberi ise şok etkisi yaptı. Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Hasan Arat taraftarlara müjdeyi verdi. 113 milyon euroluk golcü için temasa geçildi. İşte sürpriz transferin detayları...

Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor'un arkasında bulunan Beşiktaş, ligin 34.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Kritik derbi öncesi siyah-beyazlı yönetimden taraftarları heyecana boğacak güzel haber geldi. Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Başkan Hasan Arat taraftarlara müjdeyi verdi. İtalya'nın güçlü çocuğu Türkiye'ye geliyor. 113 milyon euroluk golcü için temasa geçildi.

BEŞİKTAŞ'DAN DERBİ ÖNCESİ TRANSFER HAMLESİ

Gol sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, aradığı ismi İtalya'da buldu. Burhan Can Terzi’nin haberine göre Beşiktaş, İtalyan ekibi Roma’da kiralık olarak forma giyen, bonservisi ise İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’de bulunan Romelu Lukaku’yu transfer etmek için ilk teması kurdu.

yeni-proje-2024-04-26t114821-295.jpg

113 MİLYON EUROLUK GOLCÜ GELİYOR! HASAN ARAT İLK TEMASI KURDU

Başkan Hasan Arat yönetimi ile Romelu Lukaku için nabız yokladı. Oyuncu yıllık 7.5 milyon euro ve diğer bonuslarla birlikte yıllık toplam 13 milyon euro maaş talep ediyor. Eğer yıldız golcü gelirse taraftarlar sokağa dökülür.

yeni-proje-2024-04-26t114832-799.jpg

Bu sezon Roma’da 42 maça çıkan Belçikalı golcü, 19 gol atarken 4 de asist yaptı. 30 yaşındaki futbolcu, 2021 yılında 113 milyon euro bonservis bedeli ödenerek Inter’den Chelsea takımına transfer olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN