Bu Kelime Bulmaca Oyunu Sinir Krizine Sokabilir! Resimde Gizlenen Kelimeyi Bulabilir Misin?

Bu Kelime Bulmaca Oyunu Sinir Krizine Sokabilir! Resimde Gizlenen Kelimeyi Bulabilir Misin?

Bu kelime araması sinir bozucu derecede zor! İnternet üzerinde en zor kelime oyunları arasında yer alan bu bulmaca sinir krizi geçirmenize sebep olabilir! Peki bulmacanın içerisinde bulunan gizli kelimeyi bulabilir misin?

Puzzle çözmeyi kim sevmez ki. Karmaşık bir sudoku, eğlenceli bir bulmaca veya zorlu bir kelime arama: hepsini oldukça seviyoruz...

Ancak bir bulmacayı kendi başınıza çözemezseniz, işler biraz sinir bozucu olabilir. Bazen kitapçığın arkasına bir göz attığımızı itiraf etmeliyiz, ama elbette bunu yapmamayı tercih ediyoruz. Bugün sizin için yaptığımız bu kelime araması gerçekten zor. İnternet üzerinde bile 'şimdiye kadarki en zor' olarak adlandırıyor. Peki sen çözebilir misin?

kapak-001.jpg

BULMACA ARASINDA GİZLENEN KELİMEYİ BULABİLİR MİSİN?

Her bulmaca sadece bir bulmaca olarak çözülmez! Bulmacada gizlenen kelimeler arasında gördüğünüz veya göremediğiniz potansiyelinize dair önemli detayları açığa çıkarır. Bazı zamanlar da gördüğünüz şeyler sizin ne kadar yetenekli oluğunuza işaret ederken bazı zamanlarda göremedikleriniz sizin gereksiz olan şeyleri atlayıp direkt olarak hedefe odaklanmayı başarabildiğiniz anlamına gelir. Peki siz internet üzerinde oldukça popüler olan bu kelime bulma bulmacasında gizlenen kelimeyi bulabilecek misiniz? Bir çok kişinin zorlandığı ve genel olarak bulamadığı bu kelimeyi bulursanız yeteneklerinizin oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

DOG

Peki, bu bulmacada yer alan saklı kelime nedir? Aşağıdaki karmakarışık harfler arasında 'DOG' kelimesini bulabilirsiniz. Bu kısa küçük kelime için ihtiyacınız olan bir ton harf görebildiğiniz için bu gerçekten basit görünüyor. Kelime aramada yalnızca 91 harf vardır, ancak bunlar tekrar tekrar aynı üç harftir: 'd', 'o' ve 'g'. Bu, kelimeyi bulmayı daha da zorlaştırıyor. Bulabildin mi? bulmacaya daha yakından bakmayı deneyin!

Fotoğrafın içerisinde gizlenen kelimeyi hala bulamıyor musun? O zaman sizin yerinize biz bulduk diyebiliriz. Bu zeka oyununun sadece bir doğru cevabı var. Üçüncü sıradaki sekizinci harften başladığınızda, sağa doğru köşegen okumalısınız. İşte cevabın!

1-004.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN