Böyle benzerlik yok! İnsanlar resmen çift yaratılmış: Ünlü yıldızın Gupse Özay ile benzerliği hayrete düşürdü

Böyle benzerlik yok! İnsanlar resmen çift yaratılmış: Ünlü yıldızın Gupse Özay ile benzerliği hayrete düşürdü

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Gupse Özay'ın ikizi bulundu. İnsanlar çift yaratılır derken resmen bundan bahsediliyormuş. O isimle olan benzerliği şoke etti. İşte tüm detaylar...

Magazin dünyasında gündem olan haberde Lily Gladstone ile Gupse Özay'ın benzerlikleri çok konuşuldu. Sosyal medyaya damga vuran iki ismin ardından Gupse Özay sessizliğini bozdu. Liliy Gladstone ile ilgili gülümseten bir paylaşım yaptı.

RESMEN İKİZİ GİBİ

Oscar Ödülleri'nde kameralara yansıyan Lily Gladstone'yi gören Türk izleyiciler şaşkınlık içerisinde kaldı. Lily Gladstone'nin Gupse Özay ile birbirine benzemesi viral oldu. Şok eden olaya tanık olan Özay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya üzerinden ünlü oyuncunun fotoğrafını paylaşan Gupse Özay esprili bir şekilde açıklama yazdı.

benzerligindebukadar-11032024aa409f35.webp

GUPSE ÖZAY'DAN ŞOK PAYLAŞIM

Gupse Özay paylaşımın üzerine, "Evet dün Oscar alamadım. Ama Emma'yı tebrik ediyorum" sözlerini yazdı. Gece En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görülen Emma Stone, rakibi Lily Gladstone'yi anması üzerine böyle bir espride bulundu.

Sosyal medyada viral olan olayda takipçileri, "İnsanlar çift yaratılır derlerdi de inanmazdım" şeklinde yorumlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN