Bir dönem genç kızlar peşinde koşuyordu! Yeşilçam yıldızı yeni mesleğiyle şok etti: ”Yıllar bile eskitememiş”

Bir dönem genç kızlar peşinde koşuyordu! Yeşilçam yıldızı yeni mesleğiyle şok etti: ”Yıllar bile eskitememiş”

Yeşilçam dönemine damga vuran oyuncu Tolga Savacı, uzun yıllardır ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Şimdilerde ortaya çıkan Yeşilçam yıldızı yeni mesleğiyle şok etti. İşte, bir zamanlar genç kızların peşinden koştuğu oyuncunun yeni hayatı…

Bir zamanlar Türk televizyonlarında fırtınalar estiren ve ekranların en çok aranan isimlerinden olan Tolga Savacı, pek çok filmde rol aldı. Özellikle yüz hatlarıyla dikkat çeken oyuncu, genç kızların hayran olduğu bir isimdi.

Şöhretin ardından ekranlardan uzak kalmayı tercih eden ve kendi kabuğuna çekilen oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Bir zamanlar genç kızların sevgilisi olan Tolga Savacı’nın yeni mesleği ise şaşırttı.

tolga-savaci-yeni-meslegi-1.jpg

AMERİKAYA YERLEŞİP O MESLEĞİ YAPMAYI SEÇTİ

2015’te yazar Nermin Bezmen’le evlenen ve Amerika’ya yerleşen Tolga Savacı, sevenleri ile sosyal medyadan iletişim kuruyor. Şimdilerde ekranlardan uzak bir yaşam süren Savacı’nın ara tamircisi olduğu öğrenildi.

tolga-savaci-yeni-meslegi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN