Acun Ilıcalı 4. kez dünyaevine girdi! Düğün yerine girişi olay oldu: Zengin adam kalkışı gibi girişi de başka

Dördüncü kez dünyaevine giren Acun Ilıcalı’nın düğünü merakla bekleniyordu.Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine giren Acun Ilıcalı’nın düğün mekanına girişi olay oldu! Zengin adam kalkışı gibi girişi de başka...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Sanat ve spor dünyasından birçok tanınmış ismin katıldığı nikah, İstanbul’un gözde mekanlarından Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Çiftin bu mutlu gününde nikah şahitliklerini Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan üstlendi.

Çağla Altunkaya ile Acun Ilıcalı evlendi Düğünden ilk kareler geldi

GELİN ARABASI DEĞİL, GELİN TEKNESİ

Gazete Magazin sayfasının paylaştığı mekana giriş görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Nikah töreni öncesi çift, düğünün yapılacağı mekana süslenmiş bir tekneyle gelerek dikkatleri üzerine çekti. Gelin Ayça Çağla Altunkaya'nın sade ve şık gelinliği ise sosyal medyada büyük beğeni topladı, takipçiler tarafından övgü yağmuruna tutuldu.

Çağla Altunkaya ile Acun Ilıcalı evlendi Düğünden ilk kareler geldi

Nikah sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Acun Ilıcalı, kısa bir konuşma yaparak duygularını paylaştı. Ilıcalı, "Öncelikle çok teşekkür ederiz. Sağ olun, görevinizi yapıyorsunuz. Zaten biliyorsunuz uzunca zamandır beraberdik. Bugün de nikahımızı yaptık. Şimdi arkadaşlarımızla bir arada olacağız. Sağ olun, var olun. Hayırlı olsun" dedi. Ayça Çağla Altunkaya ise "Çok söylenecek bir şey yok aslında. Umarım çok güzel geçer bu akşam" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Çağla Altunkaya ile Acun Ilıcalı evlendi Düğünden ilk kareler geldi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN