Zeytinburnu’nda bıçaklı kavga: 3 yaralı, 1 gözaltı

İstanbul Zeytinburnu’nda bir kıraathanenin önünde bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken bir kişi de gözaltına alındı.

Zeytinburnu'nda dün öğleden sonra meydana gelen olayda, bir kıraathanenin önünde çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, şüpheli bir kişi gözaltına alındı.

Saat 16.30 sıralarında Sümer Mahallesi'nde yaşanan olayın detaylarına göre, bir araçla kahvehanenin önünde tehlikeli hareketler yapan bir grup ile kahvehanede bulunanlar arasında bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, şüpheli Coşkun B. isimli kişi elindeki bıçakla Kadir Ö., Abdullah Ö. ve Diyar Ö.'yü yaraladı.

yeni-proje-2-004.jpg

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemlerini aldı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Şüpheli Coşkun B. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili detaylı soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN