Yürümek araba kullanmaktan pahalı çıktı! Su fiyatları akaryakıtla yarışıyor: Yaptığı hesapla gündem oldu

Yürümek araba kullanmaktan pahalı çıktı! Su fiyatları akaryakıtla yarışıyor: Yaptığı hesapla gündem oldu

Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler gündem oldu. Arkadaşlarının tavsiyesiyle yürüyüşe çıkan vatandaşın paylaşımına göre yürümek araba kullanmaktan pahalı çıktı. İşte detaylar…

Arkadaşlarının tavsiyesiyle yürüyüş yapmaya başlayan bir vatandaş, sosyal medyada yaptığı paylaşımla su fiyatlarına isyan etti. 1 litrelik suyun 15 Tl olduğunu belirten vatandaş "5 kilometre yürüdüm, kilometrede 3 lira yakıyorum. Benim yeğenimde 96 model araç var, tüpte 1.80 TL yakıyor kilometrede. Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya, üstelik su olarak" ifadelerini kullandı.

“1 KİLOMETREDE 3 LİRA YAKIYORUM, 96 MODEL ARAÇ 1.80 TL YAKIYOR”

Videoda, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine 5 kilometre yürüdüklerini söyleyen vatandaş, kendisinin arabadan daha çok yaktığını şu sözlerle dile getirdi:

"Hava sıcak, su gibi olduk. Dedik şuradan 1 litre su alalım adam başı. Birer litre su aldık. 1 litre su 15 lira, 5 kilometre yürüdüm, kilometrede 3 lira yakıyorum. Benim yeğenimde 96 model araç var, tüpte 1.80 TL yakıyor kilometrede. Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya, üstelik su olarak"

ekran-goruntusu-2024-07-22-200606.png

Vatandaşın sözleri, sosyal medyada kısa sürede gündem olarak en çok konuşulanlar arasına girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN