Valilik toplantısında YRP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar’a ayrımcılık

Yeniden Refah Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar, protokolde yer verilmemesine tepki göstererek toplantıda dinleyici olarak kalacağını ve taleplerini iletmeye devam edeceğini açıkladı. Gülpınar, kendisine yapılan ayrımcılığın haksızlık olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katıldığı il koordinasyon toplantısında protokolde kendisine yer verilmemesine sert tepki gösterdi. Şanlıurfa Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Bakan Kurum, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ve AK Partili milletvekilleri protokol masasında yer alırken, YRP'li Başkan Gülpınar protokol dışında kaldı.

Toplantı sırasında konuşan Gülpınar, kendisine yapılan ayrımcılığın haksızlık olduğunu ifade ederek, diğer illerde muhalefet partisi belediye başkanlarının protokolde yer aldığını vurguladı. Gülpınar, toplantıdan ayrılmayarak dinleyici olarak kalacağını ve Şanlıurfa'nın taleplerini Bakan Kurum'a iletmeye devam edeceğini ifade etti.

1.jpeg

Gülpınar, “"Birazdan burada dile getirilecek taleplerin inanın yüzde 80-90’ı sizin bakanlığınız nezdinde direkt Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ilgilendiren talepler. Herhangi bir kareye girme, herhangi bir görüntü verme taliplisi değilim. Ama en azından keşke Urfa kendini bu konuda, olumsuz manada ayrıcalığını göstermemiş olsaydı. Bu toplantı en azından benim adıma çok daha verimli olurdu. Ama biz her şartta taleplerimizi size sunacağız, arz edeceğiz. Urfalılar adına size arz edeceğim, takdir sizlerin. Bundan sonra da bir dinleyici olarak burada oturmaya devam edeceğim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN