Yarım saatte 4 kişiyi bıçakladı! 'Ne bakıyorsun?' diyerek rastgele saldırdı

Yarım saatte 4 kişiyi bıçakladı! 'Ne bakıyorsun?' diyerek rastgele saldırdı

İzmit’te 17 yaşındaki saldırgan, yarım saat içinde rastgele dört kişiyi bıçaklayarak dehşet saçtı. Mağdurlar ifadelerinde şahsın, "Ne bakıyorsun?" dedikten sonra bıçakladığını söyledi.

İzmit’te dün yaşanan olaylar, mahallenin huzurunu altüst etti. Ömerağa Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, 17 yaşındaki G.Ö.S. adlı şüpheli dehşet saçtı.

9819001.jpg

RASTGELE DÖRT KİŞİYİ BIÇAKLADI

Şüpheli, önce Pertev Paşa Caddesi'nde T.L. isimli şahsı bacağından bıçakladı. Ardından 200 metre ilerleyen şahıs Cumhuriyet Caddesi'ndeki S.İ.Y.'yi (20) de bıçakladı.

9819005.jpg

Daha sonra yaklaşık 250 metre ilerideki Şahabettin Bilgisu Caddesi'ndeki kafede oturan M.T.'yi (16), ardından da yine Pertev Paşa Caddesi'nde E.B.'yi (16) bıçaklayıp kaçtı.

9819002.jpg

ARKA ARKAYA BIÇAKLANMA İHBARLARI

Yarım saatte arka arkaya gelen bıçaklanma ihbarları üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Birbirini ve şüpheliyi tanımayan 4 yaralı, ambulanslarla hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı.

9819003.jpg

Sağlık durumu iyi olan yaralıların, ifadelerinde verdikleri eşkalden şüphelinin G.Ö.S. olduğu tespit edildi.

'NE BAKIYORSUN?' DEDİKTEN SONRA BIÇAKLAMIŞ

Polisin çalışması sonucu, G.Ö.S., dün gece yakalandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüphelinin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

9819008.jpg

Bu arada, bıçaklanan mağdurların ifadesinde, G.Ö.S.'nin kendilerine 'Ne bakıyorsun' dedikten sonra bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN