Yargıda rüşvet iddiası: Sidar Demiroğlu görevden alındı

Yargıda rüşvet iddiası: Sidar Demiroğlu görevden alındı

Başsavcı İsmail Uçar’ın HSK'ya ilettiği, adliyedeki “rüşvet ve usulsüzlük” iddialarını içeren dilekçesinde adı geçen yargıç Sidar Demiroğlu, görevden alındı.

İstanbul Anadolu Başsavcısı İsmail Uçar'ın Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) şikayetiyle başlayan ve ardından HSK Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişleri tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda 21. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sidar Demiroğlu görevden uzaklaştırıldı.

İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sidar Demiroğlu’nun görevden alınmasının gerisinde anılan adliyenin Başsavcısı İsmail Uçar’ın HSK’ya gönderdiği ihbar dilekçesi yer almıştı.

Başsavcı Uçar, daha önce sulh ceza hakimi olarak görev yapan Demiroğlu’nun bir dizi usulsüz işleme imza attığını öne sürmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN