Yangın felaketinin ardından CHP heyeti Diyarbakır ve Mardin'de

Yangın felaketinin ardından CHP heyeti Diyarbakır ve Mardin'de

CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır liderliğindeki heyet, Diyarbakır ve Mardin arasında meydana gelen yangın felaketinin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulunacak ve hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunacak.

Yangında 15 kişinin yaşamını yitirdiği Diyarbakır ve Mardin arasındaki kırsal mahallelerde CHP heyeti detaylı incelemeler yapacak.

Heyet, Ali Mahir Başarır'ın yanı sıra Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Diyarbakır Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır İl Başkanı İsmail Akyıl'dan oluşacak. Ziyaret edilecek yerler arasında Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Köksalan ve Yazçiçeği mahalleleri ile Mardin’in Mazıdağ ilçesine bağlı Yücebağ mahallesi bulunuyor.

Ayrıca, yangınla ilgili olarak AKP Diyarbakır İl Başkanı Av. Raşit Ocak'ın, Çınar Kaymakamlığı binası önünde bir açıklama yapacağı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN