Ünlü köfteciden sonra ünlü pidecide kıskaçta! İçinde domuz eti tespit edildi! Kimse ağzına sürmeyecek

Ünlü köfteciden sonra ünlü pidecide kıskaçta! İçinde domuz eti tespit edildi! Kimse ağzına sürmeyecek

Tarım ve Orman Bakanlığı bütün işletmeleri kıskaca aldı. Taklit ve tahşiş gıdalar listesi yeniden güncelleniyor. Bütün işletmeler tek tek elden geçiriliyor kara liste uzadıkça uzuyor. Ünlü köftecinin ardından bu kez de ünlü pideci skandalla gündeme geldi. Herkesin bayılarak yediği o pidelerin içerisinde domuz eti tespit edildi. İşte tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerini sıklaştırdı. Türkiye'nin gündemine düşen ünlü köftecinin ardından bu kez de ünlü bir pideci herkesi şaşkına çevirdi. İçerisinde domuz eti olduğu belirtilen ünlü pidecinin Aydın'da bulunan bir işletme olduğu aktarıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı taklit-tağşiş yapılarak sağlık tehdit edebileceği belirtilen gıdaların listesinde güncellemeye gitti. İşte tüm detaylar…

DOMUZ ETİ TESPİT EDİLDİ

Bakanlık bünyesinde yapılan incelemeler doğrultusunda sağlık açısından tehdit oluşturan ürünler tek tek belirlendi. Listede bulunan 56 ürün sayısı 66'ya yükselirken taklit ve tahsis yapıldığı kesinleşmiş ürünlerin sayısı da 463'ten 498'e yükseldi.

Ünlü Pidecide Skandal! Herkese Domuz Eti Yedirmişler

Kanatlı etlerin başka ürünlerle karıştırılması ve bitkisel yağ bulunmaması gereken ürünlerde istenilmeyen gıdaların yer aldığı görülürken en dikkat çeken konu ise ürünlerin içerisinde domuz eti tespit edilmesi oldu.

ÜNLÜ PİDEDE DOMUZ ETİ TESPİTİ

Odatv’de yer alan açıklamalar doğrultusunda ünlü pidecinin ürünlerinde domuz eti tespit edildiği aktarıldı. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve herkes tarafından popüler bir işletme olan ünlü pidecinin işleri kesilecek. Bir de işletmesinde kullanılan harçların içerisinde domuz eti olduğu tespit edildi. İşletmeye idari para cezası uygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN