Türk Hava Yolları ücretsiz hizmet için kolları sıvadı! Dev markayla dev anlaşma: Yolcular bayram edecek

Türk Hava Yolları ücretsiz hizmet için kolları sıvadı! Dev markayla dev anlaşma: Yolcular bayram edecek

Türk Hava Yolları kolları sıvadı, ücretsiz hizmet vermeye başlayacak! Dev markayla dev niteliğinde anlaşma sağlandı! Yolcular bu habere bayram edecek...

Türk Hava Yolları (THY), yıl sonundan itibaren başlamak üzere tüm uçaklarında ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunmak için önemli bir adım attı. THY, bu projeyi iki yıl içinde tamamlamak amacıyla TÜRKSAT ile mutabakat zaptı imzaladı.

ÖNEMLİ İMZA TÖRENİ İNGİLTERE'DE GERÇEKLEŞTİ

THY, tüm uçaklarında ücretsiz internet hizmeti sunacak - İstanbul Haberleri

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, İngiltere'deki havacılık fuarında düzenlenen imza törenine THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok katıldı.

Proje kapsamında, THY mevcut filosunu en yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle donatmayı ve yeni uçaklarını daha verimli IFC teknolojileriyle güçlendirmeyi planlıyor. Bu sayede, THY'nin filosunun büyük bir bölümünde sunduğu IFC hizmeti, tüm filoya yayılacak ve yolculara sınırsız, kesintisiz ve daha hızlı internet hizmeti ücretsiz olarak sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN