Tunç Soyer'den 'DEM Parti'den aday olacağı' iddialarına yanıt

Tunç Soyer'den 'DEM Parti'den aday olacağı' iddialarına yanıt

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP'den ayrılacağı ve DEM Parti'den aday olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Soyer, yaptığı açıklamada, "Benim gündemimde DEM’den aday olmak yok" ifadesini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP tarafından yeniden aday gösterilmemesi ve DEM Parti iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Soyer, verdiği röportajda, DEM Parti'den aday olacağı iddialarına yanıt verdi.

CHP'den ayrılacağına dair spekülasyonlarla ilgili konuşan Soyer, "Benim gündemimde DEM'den aday olmak yok" şeklinde net bir cevap verdi. Ayrıca, daha önce CHP'den aday gösterilmemesiyle ilgili MYK toplantısında son dakika bilgilendirildiğini belirterek bu durumu siyasi nezaketsizlik olarak değerlendirdi.

Soyer, CHP'nin aday belirleme süreçlerindeki eksiklikleri ve hatalarını da eleştirdiği açıklamasında, parti içi süreçlerin daha şeffaf ve adil olması gerektiğini vurguladı.

NET BİR AÇIKLAMADA BULUNMADI

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca önemli projelere imza atan Soyer'in, CHP dışında başka bir parti adaylığıyla ilgili net bir açıklama yapmaması dikkat çekti. Soyer'in DEM Parti ile ilişkisi veya adaylık durumuyla ilgili gelecek dönemde nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN