Tüm ülke bu haberi bekliyordu! Kadınlara özel belediye otobüsü seferleri başladı: 2 ay ücretsiz olacak

Tüm ülke bu haberi bekliyordu! Kadınlara özel belediye otobüsü seferleri başladı: 2 ay ücretsiz olacak

Son dönemde dünya genelinde kadınlara yönelik şiddet eğilimi artarken gelen son dakika haberi yüzleri güldürdü. O ülkede çığır açacak hareket. Resmen onayladılar, faaliyete geçildi. Tüm ülke bu haberi bekliyordu! Kadınlara özel belediye otobüsü seferleri başladı. Bunla beraber seferler 2 ay boyunca ücretsiz olacak.

Sosyal medyada sıkça konuşulan kadınlar özel otobüs fikri sonunda faaliyete geçirildi. O ülkeden devrim niteliğinde karar. Yetkililer resmen onayladı. Tüm ülke bu haberi bekliyordu! Kadınlara özel belediye otobüsü seferleri başladı. İşte detaylar haberimizde...

KADINLARA ÖZEL OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLATILDI

Pakistan'ın Karaçi kentinde kadınlara özel otobüs seferleri düzenlenecek. Aynı zamanda sürücülerde kadın olacak. Milyonlarca kadın böylelikle Karaçi bölgesinde hem özel otobüsler kullanmış olacak hem de rahat edecek. Bölgedeki aşırı nüfus yoğunluğundan dolayı kadınlar seyahat etmekte zorluk çekiyordu. Bu uygulama ile kadınlar rahat bir nefes almış olacak.

yeni-proje-2024-04-24t141415-538.jpg

2 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK

Söz konusu uygulama hayata geçirildi bile. Yeni proje kapsamında kadınlara özel yeni bir halk otobüsü sefere başladı. Hayata geçirilen uygulama kapsamından yapılan törende pembe renkli otobüslerle ilk iki ay kadınların ücretsiz ulaşım sağlanacağı aktarıldı.

yeni-proje-2024-04-24t141428-775.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN