Toplu taşımaya yine zam! Fiyatlar yüzde 37 arttı: Herkes yürümeyi tercih edecek

Toplu taşımaya yine zam! Fiyatlar yüzde 37 arttı: Herkes yürümeyi tercih edecek

O ilimizde toplu taşımaya zam geldi. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantının ardından zam duyurusu yapıldı. Toplu taşıma ücretlerine yüzde 37 zam geldi...

Hızla artmaya devam eden fiyatlara bir yenisi eklendi. O ilimizde toplu taşıma ücretleri yüzde 37 arttı.

Son dönemlerde her alanda gerçekleştirilen zamlar, ulaşım sektörünü de etkiledi. Edirne'de şehir içi ulaşım fiyatlarına da önemli bir zam yapıldı. Edirne Belediye Meclisi, şehir içi ulaşım ücretlerine yüzde 37 oranında zam yapılmasını oy birliğiyle kabul etti.

TOPLU ULAŞIMDA İKİ YENİ GÜZERGAH

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın katılımıyla Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda şehir içi ulaşımda zam konusu ele alındı. Toplantıda, şehir içi ulaşım ücretlerine yapılan zam kararı halka duyuruldu.

TOPLU ULAŞIMDA KORONAVİRÜS DÜZENLEMESİ

Alınan yüzde 37'lik zam kararı sonrası, öğrenciler için toplu taşıma ücretleri 11,90 TL’den 16,30 TL’ye, tam ücretler ise 16,80 TL’den 23 TL’ye yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN