Timur Cihantimur hakkında yeni detay: Cezaevinden sadece bir kişiyi aramış!

Timur Cihantimur hakkında yeni detay: Cezaevinden sadece bir kişiyi aramış!

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan ve annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Cihantimur’un konulduğu cezaevindeki telefon haklarını yalnızca bir kişi için kullandığı öğrenildi.

1 Mart gecesi kullandığı ehliyetsiz araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne; 4 kişinin de yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, anne Eylem Tok tarafından aynı gece önce Mısır'a oradan ise ABD'ye kaçırıldı. Türkiye tarafından haklarında kırmızı bülten çıkarılan ve 106 gün sonra Boston'da yakalanarak cezaevine gönderilen anne oğul hakkında yeni detaylar çıkmaya devam ediyor.

Cezaevindeki kötü koşullar gerekçe gösterilerek Timur Cihantimur'un iki kez yeri değiştirilmişti. Avukatları müvekkillerinin psikolojik durumunun iyi olmadığını öne sürerek tahliyesini talep etmişti.

Takvim'in özel haberine göre Timur Cihantimur’un cezaevindeki telefon hakkında sadece İstanbul'daki sevgilisini aradığı öğrenildi. Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur ile iletişim kurmadığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN