Tarkan'dan Gebze'deki hayvan katliamına sert tepki: Yasanın katliamlara çanak tutacağı belliydi

Tarkan'dan Gebze'deki hayvan katliamına sert tepki: Yasanın katliamlara çanak tutacağı belliydi

Gebze'deki belediye barınağında çok sayıda kedi ve köpeğin katledilmesi büyük tepki toplarken, Tarkan yürürlükteki hayvan yasasını eleştirerek " paylaşımında "Yürürlükteki sokak hayvanları yasasının bu katliamlara çanak tutacağı belliydi" dedi.

AK Partili Gebze Belediyesi'ne ait bir barınakta çok sayıda kedi ve köpeğin öldürüldüğü ortaya çıktı. Katliama Tarkan'dan da tepki geldi. Şarkıcı,

Muhalefet partilerinin itirazlarına rağmen AK Parti ve MHP oylarıyla Meclis’ten geçen katliam yasasının yürürlüğe girmesinin ardından sokak hayvanlarına yönelik katliam haberleri peş peşe geliyor.

AK Partili Gebze Belediyesi’ne ait barınağın önünde bulunan çöp konteynerinde aralarında yavruların da olduğu çok sayıda katledilmiş kedi ve köpek bulundu. Barınak önüne gelen hayvan hakları savunucularının ortaya çıkardığı katliama sanat dünyasından da tepki geldi.

'SIZLAMAYAN VİCDANLARINIZA YAZIKLAR OLSUN'

Toplumsal sorunlara duyarlılığıyla bilinen Tarkan, "Gebze'de Katliam Var" etiketiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı:

"Yürürlükteki sokak hayvanları yasasının bu katliamlara çanak tutacağı belliydi. Bunlara sebep olanlar, bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? O sızlamayan vicdanlarınıza yazıklar olsun!"

Daha önce de benzer şekilde, AK Partili Altındağ Belediyesi'ne bağlı bir barınakta bulunan arazide 11 köpeğin katledildiği ortaya çıkmıştı. Katliam Yasası'nın Meclis'ten geçtiği 2 Ağustos'tan bu yana 70 günde 60 hayvan ölümü tespit edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN