YSK Başkanı Yener: Yayın yasağı kalktı

YSK Başkanı Yener: Yayın yasağı kalktı

YSK Başkanı Yener, yerel seçimlere ilişkin yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. Yener, "Yasağı delen ve sonuçlara ilişkin veri girişi yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız." dedi.

Türkiye, yerelde yöneticisini seçmek için sandık başına gitti. Saat 16:00 itibarıyla 32 ilde sona eren oy verme işleminin ardından 17:00'da da ülke genelinde sandıklar kapanarak, oy sayımına başlandı.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

YSK Başkanı Ahmet Yener, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. Yener, "Yasağı delen ve sonuçlara ilişkin veri girişi yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız." dedi.

"GENEL DEĞERLENDİRMEYİ YARIN YAPACAĞIZ"

Yener, saat 22.45'te tekrar bir açıklama yaptı. Yener, "Şuan sandıkların yüzde 51,2'si açıldı. Veri akışı devam etmektedir. Yarın genel bir değerlendirme yapacağız. " dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN