Son Dakika: Narin Güran cinayeti soruşturmasında şok ifade! Amca Salim Güran: 'ben bunu açıklayamam'

Son Dakika: Narin Güran cinayeti soruşturmasında şok ifade! Amca Salim Güran: 'ben bunu açıklayamam'

Minik Narin'in ölümünün ardındaki sır perdeleri de aranıyor. Kan donduran detaylar bir bir gün yüzüne çıkarken tüm gelişmeler de an be an takip ediliyor. Cinayet soruşturmasında yeni ifadeler ortaya çıkarken Amca Salim Güran’ın sözleri dikkat çekti. İşte tüm detaylar…

HİLAL NAS

Narin Güran cinayetinde tutuklamalar devam ederken dikkat çeken detaylarda tek tek ortaya çıkıyor. En büyük şüpheli amca Salim Güran olurken yetkililerde ince ince tüm detayları araştırıyor. 8 Eylül tarihinde Eğertutmaz Derisi’nde üzeri taşla örtülmüş bir çuval içerisinde bulunan minik Narin'in cesedi büyük çaplı bir soruşturmayı da beraberinde getiriyor. Tüm gözler amca üzerine kilitlenirken yeni detaylar da ortaya çıkıyor.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gün boyunca kayıp olan ve cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin soruşturmada çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Tutuklanan amca Salim Güran’ın jandarmadaki ilk ifadesi ortaya çıktı. DNA örneklerinin aracında bulunmasıyla ilgili soruya Güran, "Ben bunu açıklayamam" cevabını verdi.

CİNAYETİN ARDINDAKİ GİZEMLİ İTİRAFLAR

Narin Güran’ın cesedi, 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde, üzeri taşla örtülmüş bir çuval içinde bulundu. Cinayetin ardından geniş çaplı soruşturmada, mahalle muhtarı olan amca Salim Güran tutuklandı. Araçtan alınan DNA örneklerinin Narin’in kıyafetlerindeki örneklerle eşleşmesi, Salim Güran’ı şüpheli konuma getirdi. Ayrıca, Narin’in amcasının Antalya’dan sinyal veren bir numarayla yaptığı 353 saniyelik telefon görüşmesi, soruşturmanın odak noktalarından biri oldu. Jandarma, bu görüşmenin cinayetle bağlantılı olabileceğini değerlendiriyor.

Narin Güran cinayeti son dakika! İlk itiraf geldi

İTİRAFÇI TUTUKLANDI, YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Cinayetle ilgili bir diğer şok gelişme ise itirafçı N.B.'nin ifadesi oldu. Sıva ustası N.B., Salim Güran’ın kendisine 200 bin lira teklif ederek Narin’in cesedini saklamasını istediğini belirtti. N.B.'nin itirafının ardından olay yerinde keşif yapıldı ve zanlı tutuklandı. Soruşturmada 24 kişi gözaltına alınırken, Narin'in babası ve ağabeyleri de sorgulananlar arasında yer aldı.

AMCA GÜRAN’IN AVUKATI DAVADAN ÇEKİLDİ

Mahalle muhtarı Salim Güran'ın avukatı Seda Toğrul, dosyadaki gelişmelerin ardından müdafilik görevinden çekildiğini duyurdu. Toğrul, "Bir anne olarak savunmaya devam edemeyeceğim. Adil bir yargılama yapılmasını temenni ediyorum" açıklamasında bulundu.

Narin Güran cinayetinde ilk itiraf: Amca 200 bine yok et dedi - Son Dakika Haber

CİNAYETİN ÇÖZÜLMESİ İÇİN YOĞUN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Narin Güran'ın ölümü, tüm Türkiye'yi yasa boğarken, soruşturma derinleştikçe daha fazla detay gün yüzüne çıkıyor. Jandarma ekiplerinin titizlikle yürüttüğü soruşturma kapsamında tüm ipuçları değerlendirilirken, amca Salim Güran’ın ifadesi ve N.B.'nin itirafı cinayetin aydınlatılmasında kritik rol oynuyor. Yetkililer, olayla ilgili kapsamlı incelemelerin devam ettiğini ve tüm şüphelilerin adalet önüne çıkartılacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN