CHP'li Çalık'ın yerine vekalet edecek: Beylikdüzü belediye başkanvekili Serkan Çebi oldu

CHP'li Çalık'ın yerine vekalet edecek: Beylikdüzü belediye başkanvekili Serkan Çebi oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonda Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın tutuklanması üzerine mecliste başkanvekilliği seçimi yapıldı. CHP’nin adayı Önder Serkan Çebi, AK Parti’nin adayı Özlem Bilgiş’e karşı oylamayı kazandı.

Beylikdüzü Belediyesi’nde başkanvekilliği için yapılan oylamada CHP’li meclis üyesi Önder Serkan Çebi seçildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen operasyon kapsamında tutuklanan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yerine geçici olarak başkanvekili atanması gündeme geldi. Bu kapsamda Beylikdüzü Belediye Meclisi’nde yapılan oylamada iki aday yarıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, meclis üyesi Önder Serkan Çebi’yi; Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu ise Özlem Bilgiş’i başkanvekilliğine aday gösterdi. Mecliste yapılan oylamada, çoğunluğu elinde bulunduran CHP’nin adayı Çebi oy çokluğuyla seçildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
  • İstanbullu bir okuyucu / 26 Mart 2025 13:01

    19 Mart'tan bu tarafa yaşananlara;Türkiyede Akp.iktidar olduğu sürece Receb Tayyib Erdoğan'a kimse muhalefet edemezin,adımı acaba diye birşey geldi aklıma;acaba buda suç olabilirmi!Ne kadar tehlikrli bir hale geldik,ki neyin suç olup,olmadıgı belli degil,tamamen savcı,hakim ve onların yönlendiricilerine mi bağlı hayatımız!Merhum Yazıcıoğlu Üşüyorum demişti,o korkmuyordu,çünkü cesur,çatal yürekliydi,onun için katlettiler.Bense korkuyorum!korkuyorum!korkuyorum!Syglr.

    Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN