Şoke eden olay! Evinin anahtarını verdi, milyonları gitti

İstanbul Tuzla'da yaşanan hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Eczaneye gitmek için arkadaşından arabasını isteyen F.B., anahtarlıktaki evin anahtarını kopyalayarak eşine verdi. Eşi de arkadaşıyla birlikte evi soydu. Çalınan para dudak uçuklattı.

Olay, Tuzla'nın Aydınlı Mahallesi’ndeki bir evde yaşandı. Eczaneye gitmek için arkadaşından arabasının anahtarını alan F.B., anahtarlıktaki ev anahtarını kopyaladı.

197 BİN DOLAR, 400 GRAM ALTIN ÇALDILAR

F.B. kopyaladığı ev anahtarını eşi Y.E.B.’ye verdi. Y.E.B. de M.B. ile birlikte hırsızlık yapmak için eve gitti. M.B. kopyalanan anahtarla eve girerek 197 bin 600 dolar nakit para ile 400 gram altın çaldı. Şüpheli M.B. daha sonra Y.E.B’nin kullandığı araçla olay yerinden uzaklaştı. Şüphelinin eve giriş-çıkışı ve araçla uzaklaşma anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

ARALARINDA PAY ETTİLER

Polis ekipleri, kamera görüntülerini inceleyerek şüpheli Y.E.B ile F.B'yi ikamet adreslerinde yakaladı. Şüpheliler sorguda çalınan ziynetleri pay ederek yarısını M.B.’ye verdiklerini, kendi paylarını ise altın ve Türk lirasına çevirdiklerini söyledi.

t5.jpg

1 KİLO 90 GRAM ALTINLA YAKALANDILAR

Adreste yapılan aramada, 1 kilo 90 gram altın ile 139 bin Türk lirası ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN