Şoke eden olay! 7 aylık bebeği yola bıraktı

Şoke eden olay! 7 aylık bebeği yola bıraktı

Karabük'te yaşayan E.H., 7 aylık bebeğini yolun kenarına bıraktı. Bebeği fark eden esnaf yoldaki bebeği yerden kaldırırken, bebeğini bırakan anne bir süre sonra gelerek çocuğu aldı. Genç kadınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şoke eden olay Karabük'te yaşandı. E.H., 7 aylık bebeğini yolun kenarına bıraktı. Esnafın yoldan kaldırdığı bebeği anne bir süre sonra gelerek aldı. E.H.'nin imam nikahlı eşi A.S. emniyete giderek genç kadın hakkında şikayetçi oldu. İmam nikahlı eşinin evlilik dışı olan 2 çocuğuna kötü davrandığını, olay günü küçük çocuğunu yere attığını iddia eden A.S., E.H. hakkında şikayetçi oldu.

Yaşı küçük iki çocuk savcılık talimatı ile anneye teslim edilirken, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğince olayla ilgili çalışma başlatıldı.

9130942.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN