Sıcaklık 40 derece ama o ilimiz yağmura teslim oldu! Vatandaşlar şaşkına döndü

Sıcaklık 40 derece ama o ilimiz yağmura teslim oldu! Vatandaşlar şaşkına döndü

Sıcaklıklar 40 dereceye ulaştı! Ancak o ilimizde vatandaşları şaşkına çeviren olay yaşandı! Kentte sağanak yağış sonrası vatandaşlar şaşkına döndü...

Gaziantep'te 40 dereceyi bulan hava sıcaklıklarının ardından aniden başlayan sağanak yağmur, kent sakinlerine zor anlar yaşattı. Vatandaşlar, beklenmedik şekilde bastıran yağmur nedeniyle hazırlıksız yakalandı.

Gaziantep'te haziran ortasında yağmur şoku

Şiddetli yağmur karşısında birçok kişi korunmak için kapalı mekanlara sığınmaya çalıştı. Yağmurdan kaçanlar, haziran ayında böyle bir yağış beklemediklerini belirterek şaşkınlıklarını dile getirdi.

Sürücüler ise aniden gelen yağmur nedeniyle trafikte zor anlar yaşadı. Yol güvenliği tehlikeye girerken, trafik akışı olumsuz etkilendi. Haziran ayında görülen bu ani yağış, Gazianteplilere sürpriz oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN