Reha Muhtar’dan iyi haber: ‘Taburcu oluyor’

Reha Muhtar’dan iyi haber: ‘Taburcu oluyor’

Gazeteci Uğur Dündar, evinde geçirdiği kaza sonrası 3 aya yakın bir süredir hastanede tedavi altında olan Gazeteci Reha Muhtar’ın taburcu olacağını duyurdu.

Evinde geçirdiği kaza sonrası 3 aya yakın bir süredir hastanede tedavi altında olan gazeteci Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili bir gelişme yaşandı.

Reha Muhtar geçirdiği kaza sonrası Sarıyer Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Bu süreçte 2 kez entübe edilen Reha Muhtar'ın durumu giderek iyileşme gösterdi.

Dündar, evinde geçirdiği kaza sonrası 3 aya yakın bir süredir hastanede tedavi altında olan Gazeteci Reha Muhtar’ın taburcu olacağını açıkladı.

Gazeteci Uğur Dündar “Her pazar olduğu gibi dün, sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret ettim. Sağlığına tamamen kavuşmuş görmenin sevincini yaşadım. Bu hafta taburcu olacak. Sevenlerine ve şifa dileklerini eksik etmeyenlere duyurulur...” mesajını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN