Polisin şehit ettiği komiserlere veda: Törende gözyaşları sel oldu

Polisin şehit ettiği komiserlere veda: Törende gözyaşları sel oldu

Adıyaman'da polis memuru Süleyman Uğur Şahin tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Başkomiser Kamuran Üçgül (46) ile Komiser Gökhan Özer (34) için cenaze töreni düzenlendi. Operasyon geçirdiği öğrenilen İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren töreni ambulansta takip ederken şehitlerin çocukları babalarının tabutuna sarılarak gözyaşları döktü. Törenin ardından Üçgül'ün cenazesi Osmaniye'ye, Özer'in cenazesi İstanbul'a gönderildi.

Adıyaman'da Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde gece saatlerinde, merkezde görevli polis memuru Süleyman Uğur Şahin ile Başkomiser Kamuran Üçgül (46) ve Komiser Gökhan Özer (34) arasında "nöbet tutma" meselesinden tartışma çıktı.

sehit.jpg

Tartışma kısa süre içerisinde büyüdü. Polis memuru Şahin, beylik tabancasıyla Üçgül ve Özer'e ateş açtı. Diğer polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilen Şahin hastaneye kaldırılırken Üçgül ve Özer kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.

9149818.jpg

EMNİYET MÜDÜRÜ TÖRENİ AMBULANSTA TAKİP ETTİ

Şehit komiserler için bugün Adıyaman'da İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

9149687.jpg

Törene; Adıyaman Valisi Osman Varol, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Adıyaman milletvekilleri Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz ile şehitlerin yakınları ve meslektaşları katıldı.

9149689.jpg

Operasyon geçirdiği öğrenilen İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ise töreni ambulansta takip etti.

9149683.jpg

Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşı, mesai arkadaşlarının omuzlarında bir süre taşındıktan sonra katafalka konuldu.

9149684.jpg

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Şehit Üçgül'ün çocukları İrem (17) ve Mete Üçgül, babalarının tabutuna ve fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. İrem, "İstediğin gibi biri olacağım, sana söz veriyorum baba, seni çok seviyorum." diyerek ağladı.

9149690.jpg

Saygı duruşunda bulunulması, şehitlerin öz geçmişinin okunması ve İl Müftüsü Mevlüt Haliloğlu tarafından dua okundu. Ardından Üçgül'ün cenazesi toprağa verilmek üzere Osmaniye'nin Kadirli ilçesine, Özer'in cenazesi ise İstanbul'a gönderildi.

9149682.jpg

Diğer yandan Süleyman Uğur Şahin'in hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN