Özel'den Güneydoğu seferi

Özel'den Güneydoğu seferi

Özel, 22-24 Ağustos’ta Mardin, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Gaziantep’i ziyaret edecek. CHP lideri, belediye başkanları ve valileri ziyaret edip bu illerle ilgili sorunları dinleyecek. Özel, Gaziantep’te “Fıstık Mitingi”nde halka hitap edecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 22-24 Ağustos tarihlerinde Mardin, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Gaziantep’i kapsayan bir tur gerçekleştirecek.

Özel, illerdeki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile de bir araya gelecek. Partinin il ve ilçe teşkilatları ile 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin kazandığı ilçe belediye başkanlıklarını da ziyaret edecek.

CHP’nin organize ettiği “Geçinemiyoruz” mitingleri kapsamında 24 Ağustos’ta Gaziantep’te de “Fıstık Mitingi” yapılacak.

CHP, bugüne kadar İstanbul’da eğitim, Ankara’da emekli, Rize’de çay, Tekirdağ’da buğday, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde emek ve Giresun’da fındık mitingleri yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN