Otelde korku dolu anlar! Hemen önlerine yıldırım düştü: O anlar kamerada

Antalya'da bir otelde yaşanan korku dolu anlar kameralara takıldı! Hemen önlerinde yıldırım düştü! Saniyeler içinde alev aldı! İşte o görüntüler...

Antalya’da dün akşam saatlerinde aniden bastıran ve yaklaşık bir saat süren sağanak yağış, şehirde hayatı adeta durma noktasına getirdi. Yağış nedeniyle yollar göle dönerken, bir otelin bahçesine düşen yıldırım yangına neden oldu. Yıldırım anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

METEOROLOJİ UYARDI, ŞİDDETLİ YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Perşembe günü iç batı bölgeler için yaptığı gök gürültülü sağanak yağış uyarısının ardından, dün akşam saat 22.30 sıralarında Antalya’da etkili olan sağanak yağış ve fırtına, yaklaşık bir saat sürdü. Şiddetli yağış ve rüzgar, hayatı olumsuz etkilerken, hazırlıksız yakalanan Antalyalılar otobüs durakları ve apartman altlarında sığınacak yer aradı.

YILDIRIMIN DÜŞME ANI KAMERADA

Yıldırımın düştüğü otel bahçesindeki ağaç alev alev yandı

Şiddetli yağışa eşlik eden rüzgar, bazı iş yerlerinde hasara yol açtı ve vatandaşlar arasında panik yarattı. Birçok noktada ağaçlar devrilirken, park halindeki araçlar üzerlerine düşen ağaç ve çeşitli eşyalar nedeniyle zarar gördü. Bir otelin bahçesindeki ağaca düşen yıldırım, yangına sebep oldu ve bu an cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN