Ormanlık alanda kemikleri bulunmuştu... Berzeg ailesi cinayetten şüpheleniyor: Kafamızda oluşan soru işaretleri var

Ormanlık alanda kemikleri bulunmuştu... Berzeg ailesi cinayetten şüpheleniyor: Kafamızda oluşan soru işaretleri var

Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, geçen yıl 17 Haziran'da köpeği 'Tina' ile dışarı çıktı. Bir daha haber alınmayan Berzeg'in kaybolduktan 312 gün sonra öldüğü anlaşıldı. Berzeg'in ölümüyle ilgili konuşan ailenin avukatı Emre Akkaş 'Kafamızda oluşan soru işaretleri var' diyerek olayın cinayet olma ihtimaline işaret etti.

İstanbul'dan Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, geçen yıl 17 Haziran'da köpeği 'Tina' ile dışarı çıktı. Bir dönem Dünya Bankası'nda da çalışan Berzeg'ten bir daha haber alınamadı. 312 gün sonra Berzeg'in kemikleri ormanlık alanda ortaya çıktı. Acılı aile Berzeg'in cinayete kurban gittiğini düşünüyor.

yeni-proje-001.jpg

Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş 'Aslında netleşen bir konu yok. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması' diyerek şunları söyledi:

yeni-proje-2.jpg
Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş

"Tam tersine yeniden kafamızda oluşan soru işaretleri var. 312. günden sonra değerli Korhan hocamızı kaybettiğimizi anladık. Aile de bu konuda derin bir hüzün yaşıyor. Bu noktada yeniden soru işaretleri ortaya çıktı. Korhan hocamızın vefatına ilişkin süreçte neler yaşandı, kendisi doğal bir süreçte mi hayatını kaybetti.

Yoksa hiçbirimizin duymak istemediği bir cinayete mi kurban gitti. Kitabın bu sayfası yeni açılmış oldu. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Şu ana dek bulunan 3-4 kalem bulgu var. Çok kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN