O ilimiz kavruluyor! İnsanlar evden çıkmaya korkuyor

O ilimiz kavruluyor! İnsanlar evden çıkmaya korkuyor

Ülke genelinde etkisini sürdüren aşırı sıcaklar o ilimizde yaşayanları zor durumda bırakıyor. O ilimiz kavruluyor! Sıcak havalar nedeniyle insanlar evden çıkmaya korkuyor...

Termometrelerin 43 dereceyi gösterdiği Aydın’da, aşırı sıcaklar nedeniyle Kent Meydanı boş kaldı. Sıcak hava dalgasının etkisinde bunalan vatandaşlar, gölgelik alanlara kaçtı.

TERMOMETRELER 43 DERECEYİ GÖSTERDİ

Aydın’ın Efeler ilçesinde yer alan Kent Meydanında bulunan termometre, 43 dereceye kadar çıktı. Aşırı sıcaklar nedeniyle meydan boş kalırken, vatandaşlar serinlemek için çeşitli yöntemler denedi. Gölgelerde zaman geçirmeyi tercih eden halk, serinlemek için kar helvası tüketti.

Avukat Cennet Ceyda Boğa, aşırı sıcaklardan korunmak için mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya çalıştıklarını belirterek “Olabildiğince dışarı çıkmamaya çalışıyoruz. Fakat işimiz olduğunda dışarı çıkmak zorunda kalıyoruz. Ama elimizde mutlaka suyumuz olmalı aksi taktirde bu sıcaklardan kötü etkilenebiliriz” dedi.

Aydın’da 15 yıldır yaşayan emekli Ali Karahan, bu kadar yüksek sıcaklıkları ilk kez deneyimlediğini ifade etti. Karahan, “Haziranda sıcaklar başladı. Haziran ve Temmuz sıcak geçiyor. Ağustos ayının da sıcak olacağı söyleniyor. Kavrulduk” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN