O ilçeye giden ev bulamıyor! Ne kiralık ne satılık ev kaldı: Emeklilerin yeni adresi o kent oldu

O ilçeye giden ev bulamıyor! Ne kiralık ne satılık ev kaldı: Emeklilerin yeni adresi o kent oldu

İzmir’deki o ilçeye giden ev bulamıyor. Emeklilerin akınına uğrayan ilçede ne kiralık ne satılık ev kaldı. İşte, son zamanlarda durumu iyi olan emeklilerin odak noktası olan o muhteşem ilçe…

Şehir hayatından sıkılan ve emeklilik hayalini gerçekleştirmek isteyenler bavulunu toplayıp oraya akın ediyor. Deniz, kum, güneş ve huzurlu bir yaşam sunan İzmir’in bu muhteşem ilçesi o kadar çok emekli göçü aldı ki ilçede artık ne satılık ne de kiralık ev kalmadı…

EMEKLİLER SEFERİHİSAR’A AKIN EDİYOR

Ulusalport.com’un aktardığına göre, İzmir’in Seferihisar ilçesi en çok göç alan ilçelerin başında geliyor. Özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşayanlar sakin bir yaşam için burayı tercih ediyor.

izmir-seferihisar-1.jpg

Maddi durumu iyi olan emeklilerin ilk tercihi olan Seferihisar, sakin ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Doğal güzellikleriyle büyüleyen Seferihisar, sakinliğiyle de dikkat çekiyor.

izmir-seferihisar-2.jpg

Seferihisar’ın bu kadar fazla göç almasının en önemli nedenlerinden biri stres ve kalabalıktan bunalanlara sakin bir yaşam sunması olarak görülüyor. Ayrıca ilçede kaliteli sağlık hizmetleri verilmesi, sosyal aktivitelerin çeşitli olması ve yaşam maliyetlerinin de uygunluğu göç almasını etkileyen diğer faktörlerden.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN