Norveç’i aratmayan Manisa’nın efsane köyü! Turist akınından önce keşfedin

Norveç’i aratmayan Manisa’nın efsane köyü! Turist akınından önce keşfedin

Gören Norveç’in köyleri sanıyor ama burası Manisa’nın Sarıgöl ilçesi! Kimselerin bilmediği doğa güzelliklerine sahip bu ilçede hayran kalacağımız büyülü bir dünya var. 3 tane gölete sahip ilçeye turistler akın etmeden gidip görün..

Tatil için pek tercih edilmeyen illerden olan Manisa saklı doğal doğal güzellikleriyle keşfedilmeyi bekliyor. İlçeye bağlı Dadağlı köyünde bulunan ve yıllar önce inşa edilen 3 gölet, bölge halkının ve ziyaretçilerin büyük beğenisini toplamaya başladı.

GÜNBATIMINDA BÜYÜLÜ ATMOSFER SUNUYOR

Bu doğal göletler, özellikle günbatımında ziyarete gelen turistleri büyülü bir atmosfere sokuyor. Zamanında hayvanların su ihtiyacını karşılamak için yapılan 3 gölet şimdi köye güzellik katan yerlere döndü.

img-3820.jpeg

YABANCI TURİSTLERİ BEKLİYOR

Köyün muhtarı İlyas Tosun, göletlerin ne zaman yapıldığının tam olarak bilinmediğini, ancak en yakın göletin Işıklar Mevkiinde olduğunu ve bu yerin doğal güzelliğiyle herkesi etkilediğini belirtti.

img-3821-001.jpeg

DOĞA TUTKUNLARININ YENİ TERCİHİ

Hem doğa tutkunları hem de piknik yapmak isteyenlerin vazgeçilmez durağı haline gelen Dadağlı köyü temiz havasıyla da dikkat çekiyor. Son dönemlerde ailelerin ziyaret durağı haline gelen bu köy yabancı turistleri de bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN