Narin Güran’ın abisi önce paylaştı sonra sildi: Sana iftira atanlar utansın aslanım

Narin Güran’ın abisi önce paylaştı sonra sildi: Sana iftira atanlar utansın aslanım

Narin Güran cinayetinde ilk duruşma beklenirken, ağabey Baran Güran’dan dikkat çeken paylaşımlar geldi. Tutuklu annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve Narin'le ilgili paylaşımlar yapan Baran Güran, bu gönderileri 45 dakika sonra sildi. Amca Salih Güran hakkında ise herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti davasının ilk duruşması için geri sayım başladı. 7 Kasım'da Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek davada, Narin’in ölümüyle suçlanan dört tutuklu sanık hakim karşısına çıkacak.

Narin Güran cinayetiyle ilgili hazırlanan iddianame, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlanarak mahkemece kabul edildi. İddianamede, tutuklu sanıklar olan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor.

Soruşturma kapsamında elde edilen delillere göre, cinayet günü şüphelilerin aynı evde bulundukları tespit edildi. HTS ve baz kayıtları, cinayet saatinde sanıkların aynı konumda olduğunu ortaya koydu. İddianamede ayrıca, Narin’i arama çalışmalarının da bazı şüpheliler tarafından sekteye uğratıldığı, bunun için farklı taktikler kullanıldığı bilgisine yer verildi. Örneğin, 24 Ağustos’ta elektrik tellerinden yangın çıkmasının, arama çalışmalarını aksatma amacıyla planlanmış olabileceği değerlendirildi.

BARAN GÜRAN'IN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLARI

Narin Güran’ın ağabeyi Baran Güran, sosyal medya hesabında yaptığı bazı paylaşımlarla dikkat çekti. Tutuklu olan annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın fotoğraflarını paylaşan Baran Güran, bu paylaşımları 45 dakika sonra sildi.

İlk paylaşımında annesine olan özlemini dile getiren Güran, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem. Senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim" ifadelerini kullandı.

Narin Güran cinayetinde abi Baran Güran'dan dikkat çeken paylaşımlar! "Bırak ne derlerse desinler..." Paylaştıktan 45 dakika sonra sildi - 4

İkinci paylaşımında ise müebbet hapis cezasıyla yargılanan kardeşi Enes Güran için "Sana iftira atanlar utansın, senin başın hep dik olacak" dedi.

Narin Güran cinayetinde abi Baran Güran'dan dikkat çeken paylaşımlar! "Bırak ne derlerse desinler..." Paylaştıktan 45 dakika sonra sildi - 5

Üçüncü paylaşımında ise Narin Güran’la olan bir fotoğrafını paylaşarak, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine ve abilerine 'katil' dediniz, ben sizleri Allah’a havale ediyorum" notunu düştü.

Narin Güran cinayetinde abi Baran Güran'dan dikkat çeken paylaşımlar! "Bırak ne derlerse desinler..." Paylaştıktan 45 dakika sonra sildi - 6

Baran Güran, Tutuklu amca Salim Güran hakkında paylaşım yapmadı.

Narin Güran cinayetinde abi Baran Güran'dan dikkat çeken paylaşımlar! "Bırak ne derlerse desinler..." Paylaştıktan 45 dakika sonra sildi - 7Salim Güran

NARİN GÜRAN CİNAYETİ VE DETAYLAR

21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cansız bedenine 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde ulaşıldı. Cinayet sonrası yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan dört sanığın yanı sıra Narin’in kaybolduğu güne ait bazı önemli görüşme kayıtlarının silindiği de tespit edildi. Ayrıca, kamera görüntülerine göre, aile fertlerinin aramalar sürerken sık sık gece toplantıları yaptığı belirlendi.

Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek davada, sanıkların "çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan yargılanmaları bekleniyor. Narin Güran’ın ölümüne ilişkin dava, kamuoyunda büyük ilgi ve infial uyandırmış durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN