Narin Güran'ın abisi isyan etti: ‘Her şey tam belli olmadan aileme kötü şeyler söylemeyin, Allah için yapmayın’

Narin Güran'ın abisi isyan etti: ‘Her şey tam belli olmadan aileme kötü şeyler söylemeyin, Allah için yapmayın’

Diyarbakır’da 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin'in abisi Baran Güran ailesi hakkında sosyal medyada yapılan yorumlara isyan etti. Güran, "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah için yapmayın” dedi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde kaybolduktan 21 Ağustos’ta kaybolan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in abisi Baran Güran açıklama yaptı.

Ailesiyle ilgili sosyal medyadaki yorumlara isyan eden Güran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak. Her yerde annemi, kardeşlerimi görüyorum. Ağır küfürler var, Allah için yapmayın. Beni de düşünün; ne annem var yanımda, ne babam, ne de akrabalarım" ifadelerini kullandı.

Daha önce de kardeşinin arama çalışmalarında TikTok hesabından paylaşım yapan Güran, Narin'in cenazesi toprağa verildikten sonra da paylaşımlarına devam etti.

baran-guran.jpeg

Son olarak Baran Güran'ın gözaltındaki diğer aile üyeleriyle ilgili yaptığı açıklama dikkati çekti.

Abi Güran, söz konusu paylaşımda "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak. Allah için her yerde annemi, kardeşlerimi görüyorum. Ağır küfürler var, Allah için yapmayın. Beni de düşünün; ne annem var yanımda, ne babam, ne de akrabalarım" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcılar abi Güran'ın acısını paylaşırken ailenin diğer üyelerini eleştirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN