Meteoroloji'den kritik uyarı: Kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili olacak

Meteoroloji'den kritik uyarı: Kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili olacak

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç ve yüksek kesimlerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında ise kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) rüzgarın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, yurdumuzun hava durumu bugün bölgesel farklılıklar gösterecek. Kuzeydoğu kesimlerde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacakken, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise hava genel olarak az bulutlu ve açık geçecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Sıcaklıklar ise mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek. Özellikle güney ve batı kesimlerde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Vatandaşların, özellikle Karadeniz bölgesinde yaşanabilecek ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması gerekiyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgârın, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

15 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ

2-copy.jpg

16 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ

3-copy.jpg

17 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ

4-copy.jpg

18 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ

5-copy-001.jpg

19 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN