Meteoroloji'den iki bölgeye kritik uyarı! Salıdan cumaya yağmur var

Meteoroloji'den iki bölgeye kritik uyarı! Salıdan cumaya yağmur var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 4 Ağustos pazar günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre; önümüzdeki hafta salı gününden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur bekleniyor. Uzmanlar cuma gününe kadar etkili olması beklenen sağanak geçişleri nedeniyle dikkatli ve tedbirli olunması yönünde vatandaşları uyardı. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; önümüzdeki hafta boyunca Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağışlı, diğer yerlerde ise az bulutlu ve açık hava bekleniyor. Marmara’nın kuzeyi, Karadeniz Bölgesi ve Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde yerel olarak gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin devam edeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SALIDAN CUMAYA YAĞMUR GEÇİŞLERİ VAR

Salıdan cumaya kadar ise Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarıyla Kars ve Ardahan çevreleri ve Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde sağanak geçişleri olacak, yurdun diğer yerlerinde az bulutlu hava bekleniyor.

Hava sıcaklıkları; güney, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

4 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ

1-copy.jpg

5 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ

2-copy.jpg

6 AĞUSTOS SALI GÜNÜ

3-copy.jpg

7 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ

4-copy.jpg

8 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ

5-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN