Meteoroloji'den 6 kent için 'sarı' alarm! Hava tersine dönecek!

Meteoroloji'den 6 kent için 'sarı' alarm! Hava tersine dönecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Temmuz Çarşamba günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre Giresun, Trabzon, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı'da kuvvetli yağış bekleniyor. Yetkililer sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar ve benzeri olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Van, Artvin ve Ordu'nun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Giresun'un doğu, Trabzon'un batı kesimleri ile Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

21 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ

1-copy.jpg

22 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ

2-copy.jpg

23 TEMMUZ SALI GÜNÜ

3-copy.jpg

24 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ

4-copy.jpg

25 TEMMUZ PERŞEMBE GÜNÜ

5-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN