Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 1 Eylül Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 1 Eylül Türkiye geneli hava durumu

Milyonlarca vatandaş günlük hava durumunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 Eylül verilerini paylaştı. Peki bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar artacak mı? Bugün yağmur var mı? İşte 1 Eylül Salı Türkiye geneli hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahmin raporlarına göre, 1 Eylül'de Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise toz taşınımı bekleniyor. Yağışların bazı bölgelerde kuvvetli olacağı öngörülüyor. Detaylı hava durumu ve uyarılar için haberimizi okumaya devam edin.

hh.jpg

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ: SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞLAR

Marmara Bölgesi, parçalı ve çok bulutlu bir hava ile güne başlayacak. İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Sıcaklıklar Edirne'de 33°C, İstanbul'da 28°C, Kırklareli'de 30°C, Kocaeli'de ise 28°C olacak.

EGE BÖLGESİ: YEREL SAĞANAKLAR

Ege Bölgesi'nde de parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde öğle saatlerinde yer yer kuvvetli sağanak yağışlar görülebilir. İzmir, Manisa ve Muğla'da hava sıcaklıkları sırasıyla 30°C, 34°C ve 30°C civarında olacak.

h.jpg

AKDENİZ BÖLGESİ: SAĞANAK YAĞIŞLAR VE KUVVETLİ YAĞIŞLAR

Akdeniz Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Osmaniye, Adana'nın kuzey ve doğusu, Kahramanmaraş'ın batısı ve Hatay'ın kıyı kesimlerinde kuvvetli sağanak yağışlar görülebilir. Antalya'da hava sıcaklığı 31°C, Adana'da ise 34°C olarak ölçülmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: SAĞANAK YAĞIŞLAR VE KUVVETLİ YAĞIŞLAR

İç Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Özellikle kuzeybatı kesimlerde yer yer kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak. Ankara, Çankırı, Eskişehir ve Konya'da hava sıcaklıkları sırasıyla 28°C, 30°C, 27°C ve 30°C olacak.

sicak.jpg

KARADENİZ BÖLGESİ: SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞLAR

Karadeniz Bölgesi'nin batı kısmında (Sinop hariç) parçalı ve çok bulutlu hava etkili olacak. İç kesimlerde yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar bekleniyor. Sinop dışında Bolu, Düzce, Zonguldak ve Artvin'de hava sıcaklıkları sırasıyla 27°C, 30°C, 27°C ve 31°C olarak ölçülecek.

DOĞU ANADOLU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU: AZ BULUTLU HAVA

Doğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava görülmesi beklenirken, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer yer toz taşınımı olabilir. Sıcaklıklar Diyarbakır'da 38°C, Gaziantep'te 33°C, Siirt'te 37°C ve Şanlıurfa'da 36°C civarında olacak.

UYARILAR VE ÖNLEMLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağışlar ve toz taşınımı ile ilgili uyarılarda bulundu. İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Marmara'nın bazı bölgeleri ve Akdeniz'in belirli yerlerinde ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN