Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 20 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 20 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

Milyonlarca vatandaş günlük hava durumunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü 20 Ağustos verilerini paylaştı. Peki bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar artacak mı? Bugün yağmur var mı? İşte 20 Ağustos Salı Türkiye geneli hava durumu…

20 Ağustos itibarıyla Türkiye genelinde hava durumu, bölgeler arasında önemli değişiklikler göstermekte. Kuzeydoğu bölgelerinde sağanak yağışlar beklenirken, Güneydoğu'da toz taşınımı gözlemlenecek. Ülke genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. İşte detaylı hava durumu raporu...

4.jpg

BÖLGESEL HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ:

Marmara Bölgesi genel olarak az bulutlu ve açık bir hava ile karşılaşacak. Sıcaklıklar ise Edirne’de 37°C, İstanbul’da 32°C, Kırklareli’de 36°C ve Kocaeli’de 36°C olacak.

EGE BÖLGESİ:

Ege Bölgesi'nde hava durumu az bulutlu ve açık geçecek. Termometreler Afyonkarahisar’da 36°C, İzmir’de 36°C, Manisa’da 40°C ve Muğla’da 38°C gösterecek.

AKDENİZ BÖLGESİ:

Akdeniz Bölgesi genel olarak az bulutlu ve açık bir hava ile başlayacak, ancak doğusunda yer yer parçalı bulutlar görülebilecek. Adana’da sıcaklık 35°C, Antalya’da 34°C, Hatay’da 32°C ve Isparta’da 37°C olarak ölçülmesi bekleniyor.

hava-kapak.jpg

İÇ ANADOLU BÖLGESİ:

İç Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Ankara 36°C, Çankırı 39°C, Eskişehir 36°C ve Konya 36°C olarak sıcaklıkların seyretmesi öngörülüyor.

BATI KARADENİZ:

Batı Karadeniz Bölgesi az bulutlu ve açık bir hava ile karşılaşacak. Bolu 33°C, Düzce 35°C, Sinop 32°C ve Zonguldak 27°C olarak ölçülecek sıcaklıklar ile serin bir gün geçirecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ:

Orta ve Doğu Karadeniz’de hava genel olarak az bulutlu ve açık olacak, ancak doğusunun iç kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Rize ve Artvin’in iç kesimlerinde öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Amasya 40°C, Artvin 34°C, Samsun 32°C ve Trabzon 30°C olarak ölçülecek.

sicak.jpg

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ:

Doğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Erzurum 31°C, Kars 30°C, Malatya 39°C ve Van 31°C olacak sıcaklıklar dikkat çekiyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:

Güneydoğu Anadolu Bölgesi az bulutlu ve açık bir hava ile başlayacak. Bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor. Diyarbakır 41°C, Gaziantep 40°C, Siirt 40°C ve Şanlıurfa 40°C olarak ölçülecek sıcaklıklar ile oldukça sıcak bir gün yaşanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN