Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 14 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 14 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

Milyonlarca vatandaş günlük hava durumunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Ağustos verilerini paylaştı. Peki bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar artacak mı? Bugün yağmur var mı? İşte 14 Ağustos Çarşamba Türkiye geneli hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 14 Ağustos 2024 tarihine ait hava durumu tahminlerini yayımladı. Ülke genelinde yaz sıcaklıklarının etkisi devam ederken, özellikle Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde Afrika kökenli sıcak hava dalgası nedeniyle sıcaklıkların daha da artacağı öngörülüyor. Bugün için ülke genelinde yağış beklenmiyor; sadece Kuzeydoğu bölgelerinde yer yer parçalı bulutlu hava koşulları görülecek.

4-001.jpg

BÖLGESEL HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Marmara Bölgesi: Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. İstanbul'da sıcaklık 33°C'ye kadar çıkacak. Rüzgarın kuzey yönlerden kuvvetli esmesi öngörülüyor.

Ege Bölgesi: Bölge genelinde az bulutlu ve açık hava hakim olacak. Kuzey Ege kıyılarında rüzgarın kuzey yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. İzmir'de sıcaklık 35°C'ye ulaşırken, Manisa'da 42°C'yi bulacak.

Akdeniz Bölgesi: Antalya'da sıcaklık 38°C, Adana'da ise 37°C civarında olacak. Bölgede az bulutlu ve açık hava etkili olacak.

sicak.jpg

İç Anadolu Bölgesi: Ankara'da sıcaklık 35°C'ye yükselecek. Bölge genelinde az bulutlu ve açık hava koşulları hakim olacak.

Karadeniz Bölgesi: Doğu Karadeniz'de yer yer yağış görülecek, Batı Karadeniz'de ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Trabzon'da sıcaklık 30°C, Samsun'da ise 31°C olacak.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Bu bölgelerde sıcaklıklar yüksek seviyelerde seyredecek. Diyarbakır ve Gaziantep'te sıcaklık 40°C'ye kadar çıkacak.

Sıcak hava dalgasının etkisiyle sıcaklıkların artacağı bu günlerde vatandaşların dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması öneriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN