Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 13 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 13 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

Milyonlarca vatandaş günlük hava durumunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13 Ağustos verilerini paylaştı. Peki bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar artacak mı? Bugün yağmur var mı? İşte 13 Ağustos Salı Türkiye geneli hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 13 Ağustos hava durumu değerlendirmelerine göre, ülke genelinde sıcak hava etkisini sürdürecek. Kuzeydoğu bölgelerinde bulutluluk artışı ve sağanak yağışlar beklenirken, diğer bölgelerde hava genellikle az bulutlu ve açık olacak. İşte günün hava durumu detayları…

4.jpg

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR

Ülke genelinde hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece artması öngörülüyor. Sıcaklıklar, özellikle batı ve güney bölgelerinde yüksek seyredecek.

RÜZGAR DURUMU

Rüzgarlar genellikle kuzey yönlerden esecek, ancak öğle saatlerinden itibaren Akdeniz kıyılarında güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette rüzgarlar görülecek.

sicak.jpg

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ

Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar Edirne’de 39°C, İstanbul’da 34°C, Kırklareli’de 37°C ve Kocaeli’de 35°C olacak.

EGE BÖLGESİ

Ege Bölgesi de az bulutlu ve açık geçecek. Termometreler Afyonkarahisar’da 33°C, İzmir’de 37°C, Manisa’da 33°C ve Muğla’da 39°C’yi gösterecek.

AKDENİZ BÖLGESİ

Akdeniz kıyılarında hava az bulutlu ve açık olacak. Adana’da 37°C, Antalya’da 38°C, Hatay’da 34°C ve Isparta’da 35°C sıcaklıklar bekleniyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

İç Anadolu Bölgesi az bulutlu ve açık hava koşullarına sahip olacak. Sıcaklıklar Ankara’da 33°C, Çankırı’da 36°C, Eskişehir’de 35°C ve Konya’da 32°C olarak ölçülecek.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Bu bölgede hava durumu az bulutlu ve açık olacak. Bolu’da 34°C, Düzce’de 35°C, Sinop’ta 32°C ve Zonguldak’ta 30°C sıcaklıklar bekleniyor.

kapak.jpg

ORTA VE DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Özellikle öğle saatlerinden itibaren bu bölgelerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Amasya’da 34°C, Artvin’de 27°C, Samsun’da 31°C ve Trabzon’da 29°C olacak.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Doğu Anadolu’nun parçalı ve az bulutlu, doğusunun ise yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden sonra Ağrı ve Van çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Erzurum’da 27°C, Kars’ta 28°C, Malatya’da 34°C ve Van’da 27°C sıcaklıklar bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Güneydoğu Anadolu Bölgesi az bulutlu ve açık geçecek. Sıcaklıklar Diyarbakır’da 39°C, Gaziantep’te 39°C, Siirt’te 38°C ve Şanlıurfa’da 40°C olarak öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN