Meteoroloji bu illeri saat vererek uyardı! Toz taşınımı ve sağanak geliyor

Meteoroloji bu illeri saat vererek uyardı! Toz taşınımı ve sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 18 Ağustos pazar günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Erzurum, Bingöl, Muş ve Ağrı ile Van'ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Güneydoğu kesimlerinde ise toz taşınımı etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: gece saatlerinde Bingöl, Muş, Bitlis, Gaziantep ve Şanlıurfa çevrelerinde, bugün öğle saatlerinden sonra ise Erzurum, Bingöl, Muş ve Ağrı ile Van'ın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ülkenin güneydoğu kesimlerinde ise toz taşınımı etkili olacak.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, Akdeniz ve Ege kıyılarında mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, zamanla Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Kıyı Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

18 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ

1-copy.jpg

19 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ

2-copy.jpg

20 AĞUSTOS SALI GÜNÜ

3-copy.jpg

21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ

4-copy.jpg

22 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ

5-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN