Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda emniyet şeridine park etmek isteyen tır, bir başka tıra çarptı. Feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda 42 RA 313 plakalı tırla Ankara istikametinde ilerleyen Abdulkadir B, Eyüpsultan mevkisinde aracı emniyet şeridine park etmek istedi. Bu sırada arkadan gelen Mehmet B. yönetimindeki 06 DLD 57 plakalı tır, sollamaya çalıştığı bu tıra çarptı. Kazada sürücü Mehmet B. ile yanındaki Mehmet Ç. (49) araçta sıkıştı.

8699882.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye görevlilerinin çalışmaları sonucu araçtan çıkarılan iki yaralıdan Mehmet Ç'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Mehmet B, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaza bölgesinde inceleme yaptı. Kaza dolayısıyla Kuzey Marmara Otoyolu'nun Ankara istikametinde trafik akışı kontrollü sağlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN