Karadenizlilere imkansız de sonra otur izle! Kurumuş ağacın üzerine yaptı, gören dönüp bir daha bakıyor

Karadenizlilere imkansız de sonra otur izle! Kurumuş ağacın üzerine yaptı, gören dönüp bir daha bakıyor

Karadenizliler yaptıkları bu hareketle görenleri şaşkına çevirdi. Kurumuş ağacın üzerine öyle bir şey yaptılar ki! Bakanlar dönüp bir daha bakıyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Fatsa'nın Yassıtaş Mahallesi’nde yaşayan İrfan İnal, herkesin gözünü kamaştıran bir projeye imza attı. Kuruyan armut ağacının kökünü değerlendiren İnal, bu kökün üzerine 15 metrekarelik şirin bir kamelya inşa etti. Hem estetik hem de fonksiyonel bir alan yaratma hedefiyle yola çıkan İnal, mahalledeki sosyal hayatı da canlandırmış oldu.

yeni-proje-7.jpg

KURUMUŞ AĞACIN KÖKÜ, YENİ BİR SOSYAL ALAN OLDU

İrfan İnal, "Kuruyan ağacımı evde kökü ile birlikte yakmak yerine, üzerine bir kamelya yapma fikri aklıma geldi" diyerek projenin nasıl şekillendiğini aktardı. Ağaç kökünü değerlendirerek hem doğal bir görünüm elde ettiğini hem de mahalleli için sosyal bir alan oluşturduğunu belirten İnal, "Bu sayede mahallemizin hanımları akşamları bir araya gelip el işi yapıyorlar, çay içiyorlar, gün düzenliyorlar. Evin yanındaki kamelya, deniz manzarasıyla da harika bir dinlenme yeri oldu" şeklinde konuştu.

yeni-proje-6-001.jpg

EMEĞİN KARŞILIĞINI ALDI

İnal’ın bu yaratıcı fikri, sadece kendi ailesi için değil, tüm mahalle sakinleri için yeni bir buluşma noktası haline geldi. “Emeğimizin karşılığını fazlasıyla aldık” diyen İnal, bu kamelyanın, mahallenin sosyal hayatına katkı sağladığını vurguladı. İnal'ın örnek projesi, Fatsa’da çevre bilinci ve yaratıcı düşüncenin birleşimiyle oluşan bir başarı hikayesi olarak dikkat çekiyor.

capture-20241027202210438.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN