Karadeniz planı olanlar dikkat! Dün başladı: O yolu kimse kullanamayacak! Trafiğe kapatıldı

Karadeniz planı olanlar dikkat! Dün başladı: O yolu kimse kullanamayacak! Trafiğe kapatıldı

Karadeniz turu yapmak isteyenlere açıklama Ordu Valiliği'nden geldi. Ordu-giresun karayolunun Turna suyu ile Gülyalı arasındaki bölümü 22 Temmuz Pazartesi günü itibarıyla trafiğe kapatıldı. Yetkililer vatandaşları uyardı. İşte tüm detaylar…

Ordu ve Giresun arasında yolculuk yapmak isteyenlere açıklama Ordu Valiliği'nden geldi. 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü itibariyle trafiğe kapatılan yol için alternatif güzergahlar belirlendi. Vatandaşların bu güzergahları kullanarak yolculuk yapması gerektiği belirtilirken alternatif güzergahlarda merak ediliyor.

VALİLİK AÇIKLADI!

Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Fatsa-Ordu-Piraziz Devlet Yolunda BSK onarımı çalışmaları kapsamında; Turnasuyu-Gülyalı arası arasındaki bölünmüş yolun deniz bandında üstyapı onarım çalışmalarına başlanılacağından, deniz bandı 22.07.2024 Pazartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacaktır. Çalışmalar süresince trafik bölünmüş yolun dağ bandından gidiş-geliş olarak sağlanacaktır. Sürücülerimizin bu güzergahta dikkatli olmalarını önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

Ordu-Giresun yolu trafiğe kapanıyor! - Giresun Öncü Gazetesi

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR KULLANILACAK

Yolun kapalı kalacağız süre boyunca trafik bölünen daha yolundan çift yönlü olarak sağlanacak. Tüm sürücülerin bu güzergah üzerinde dikkatli olması gerektiği belirtilirken trafik işaretlerine uyulması gerektiği aktarıldı. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gerekli önlemler alınırken sürecin hızlı bir şekilde sonlandırılacağının altıda çizildi.

Kapatma kararı ile birlikte bölgedeki trafik akışının etkileneceği söylenirken Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunluk yaşanabileceği vurgulandı. Sürücülerin bu süre içerisinde alternatif güzergahları kullanmaları ve mümkünse trafiğin yoğun olduğu saatlerde yola çıkmamaları önerildi.

Vatandaşların mağdur olmaması adına yapılan duyuruları yakından takip etmesi gerektiği aktarıldı. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte yol tekrardan trafiğe açılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN