İzmir'de korkunç olay: Eşini öldürüp intihar etti

İzmir'de korkunç olay: Eşini öldürüp intihar etti

İzmir'de bipolar bozukluğu olduğu iddia edilen İbrahim Köçer, eşi Nurtaç Köçer'i boğarak öldürüp ardından kendisini asarak intihar etti. Köçer'lerin cansız bedenlerini evlerine giden oğulları buldu.

İzmir'in Buca ilçesi Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde 4 katlı bir apartmanın 2'nci katında, dün akşam bir kadın cinayeti ve intihar meydana geldi. İddiaya göre, Manisa'nın Turgutlu ilçesinden İzmir'e taşınan İbrahim Köçer'e (52), bipolar bozukluk teşhisi konuldu.

Özel bir nakliye firmasında çalışan ve bir süredir ilaçlarını kullanmadığı ileri sürülen 3 çocuk babası Köçer, N.K. (26) ve E.K. (9) isimli kızlarını evden gönderip, eşi Nurtaç Köçer'i (45) boğarak öldürdü. İbrahim Köçer, olayın ardından evin balkonunda kendisini iple asarak yaşamına son verdi.

CANSIZ BEDENLERİNİ OĞULLARI BULDU

Babası gibi bir nakliye firmasında çalışan çiftin çocuklarından Y.K., iş çıkışı eve geldiğinde annesi ve babasının cansız bedenlerini buldu. Y.K.’nın (22) “Ben bu manzarayı nasıl unutacağım” diye feryatlarını duyan komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Koçer çiftinin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN