İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya... Meteoroloji uyardı: Cuma gecesi ve cumartesi...

İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya... Meteoroloji uyardı: Cuma gecesi ve cumartesi...

Bahar havasına tam alıştık derken meteorolojiden yeni bir uyarı geldi! İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya... Meteoroloji kaynakları Kuvvetli meteorolojik hadiseler beklendiğini duyurdu. Cuma gecesi başlayıp, cumartesi günü devam etmesi bekleniyor...

Ülke genelinde hava sıcaklıkları dengesiz seyrine devam ediyor. Tam bahar havasına alıştık derken meteoroloji kaynaklarından Hava Forum; İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya hattında kuvvetli meteorolojik hadiseler beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji kaynakları, yaklaşan bir hava olayıyla ilgili uyarıda bulunarak, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya gibi Ege ve Akdeniz kıyılarında kuvvetli meteorolojik hadiselerin beklendiğini duyurdu. Yağışlarla birlikte su baskınları ve ani fırtına riskine karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

SU BASKINLARI VE ANİ FIRTINAYA DİKKAT!

Meteoroloji'den deprem bölgesi için fırtına uyarısı - Dünya Gazetesi

Hava Forum sayfasının X hesabı üzerinden yapılan bir paylaşımda, önümüzdeki Cuma gecesi ve cumartesi günü için İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya gibi bölgelerde kuvvetli meteorolojik olaylar yaşanabileceği uyarısında bulunuldu. Özellikle yağış anında su baskınları ve ani fırtına riskine karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji kaynakları, özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında etkili olması beklenen bu hava olayının, yaşamı olumsuz etkileyebileceğini ifade etti. İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya gibi bölgelerde yaşayan vatandaşların, su baskınlarına karşı önlem almaları ve ani fırtınalara karşı tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN