İstanbul’un yanı başında stresten epey uzak! Kafası atan buraya koşuyor: Meditasyon etkisi dillere destan

İstanbul’un yanı başında stresten epey uzak! Kafası atan buraya koşuyor: Meditasyon etkisi dillere destan

Şehrin kalabalığından bunalanlar için oldukça iyi bir alternatif olan bu yer İstanbul’un yanı başında stresten epey uzak. Hem kafa dinlemek hem de stres atmak isteyenlerin mutlaka gitmesi gereken bu yerin meditasyon etkisi dillere destan…

Doğa tutkusu ile adrenalin sevdası birleşenlerin uğrak noktası olan Melen Çayı, özellikle sıcak havalarda ziyaretçi akınına uğruyor. İstanbul ve Ankara’ya 2 saatlik mesafede bulunan bu yere talep gün geçtikçe artıyor…

Düzce’nin Dokuzdeğirmen Köyü’nden başlayarak, Kocaali Beyler Köyü’nde biten Melen Çayı, adrenalin tutkunu, rafting sevdalılarının yeni adresi oldu. Sıcak havalardan bunalan ve stresini atmak isteyen vatandaşlar rafting parkuruna adeta akın ediyor.

melen-cayi-1.jpg

Botlarını çaya indirdikten sonra kendilerini 13 kilometre uzunluğundaki rafting parkuruna bırakan vatandaşlar streslerini atarken hem heyecanı dorukta yaşıyor hem de doğal yollarla serinliyor. Rafting yapmayı tercih etmeyenlerin de eğlenceli vakit geçirdiği Melen Çayı onlar için de yüzme alanı oluyor.

İSTANBUL VE ANKARA’YA 2 SAATLİK UZAKLIKTA

İstanbul’a 217, Ankara’ya ise 236 km mesafede olan Melen Çayı, ETM Transit yolları üzerinde yer alıyor. Burayı İstanbul istikametinden ziyaret edeceklerin Kaynaşlı gişelerinden çıkarak, Cumayeri ilçesine kadar gitmesi gerekiyor.

melen-cayi-2.jpg

Ayrıcı parkurun başlangıç noktası olan Kayıkhane’de kask, can yeleği, lastik ayakkabı gibi rafting için özel ekipmanların tedarik edilebileceği, yiyecek ve içecek alınabilecek tesisler de mevcut.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN