İstanbul'da dehşet! Babası ve kardeşine kurşun yağdırdı

İstanbul Sultangazi'de iki kardeş arasındaki alacak-verecek kavgasında kan aktı. Taksi durağında babası ve kardeşini gören saldırgan ikisine de kurşun yağdırdı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'ndeki taksi durağının önünde yaşandı. İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki kardeş kavga etti. Daha sonra babası ve kardeşinin taksi durağının önündeki bankta oturduğunu gören saldırgan, babası ve kardeşine kurşun yağdırdı.

9693613.jpg

BABA- OĞUL AĞIR YARALI

Saldırgan olay yerinden kaçarken babası ve kardeşi ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

9693610-001.jpg

9693609.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN